Ponuda > Vruća čokolada i karamela
SVJEŽE, DOMAĆE,
OD PRAVE ČOKOLADE!
BOSTONSKA
BIJELA ČOKOLADA
Američki svijet okusa pedesetih godina prošloga stoljeća. Tko ju kuša, može odletjeti natrag u 1955. godinu jer mi, prateći tadašnje običaje, s upravo onakvom točnošću pripremamo ovaj bostonski specijalitet, s kakvom su ga tada kuhali u dućanima tvornice čokolade, izumitelja bijele čokolade, Heberta
Candiesa. Zaslađena vanilijom iz rastopljenog kakao maslaca.
BOSTONSKA
BIJELA ČOKOLADA
ŠVICARSKA ALPSKA ČOKOLADA
Onakva kakvu u švicarskim Alpama pripremaju već stoljećima! Gusta, crna čokolada stopljena sa svježom, slatkom mliječnom čokoladom. Njezina su tajna, klima južnoameričkih nasada kakaa, čistoća alpskog mlijeka te oprezna priprema.
ŠVICARSKA ALPSKA
ČOKOLADA
MADAGASKARSKA KARAMELA
Na Madagaskaru pridošlice, već na samoj zračnoj luci, pokušavaju navući na svježu vaniliju, potom i u hotelima donose vruću karamelu – s vanilijom. Madagaskarska se karamela kuha od smeđeg šećera dobivenog od stvrdnutog sirupa šećerne trske, zbog čega je tako posebna!
MADAGASKARSKA KARAMELA
PANAMSKA LEDENA
ČOKOLADA
Možda je porcija tako velika zbog Amerikanaca. Navodno su takvu gustu, a ipak hladnu ledenu čokoladu kuhali ponajprije stanovnici Paname u uličnim kolibama ispred baraka američkih vojnika koji su čuvali Panamski kanal. U njoj se nalazi gorkasta tradicija kakaa Srednje Amerike jednako kao i manija gringosa (tamošnji stanovnici tako još i dan-danas zovu Amerikance) za veličinom pa je prema tome dobro da sve bude itekako veliko i, naravno, slatko!