top of page

Ponuda > Vruća čokolada i karamela

SVJEŽE, DOMAĆE,

OD PRAVE ČOKOLADE!

Američki svijet okusa pedesetih godina prošloga stoljeća. Tko ju kuša, može odletjeti natrag u 1955. godinu jer mi, prateći tadašnje običaje, s upravo onakvom točnošću pripremamo ovaj bostonski specijalitet, s kakvom su ga tada kuhali u dućanima tvornice čokolade, izumitelja bijele čokolade, Heberta
Candiesa. Zaslađena vanilijom iz rastopljenog kakao maslaca.

_choc_boston_white_chocolate_small.png

BOSTONSKA

BIJELA ČOKOLADA

BOSTONSKA
BIJELA ČOKOLADA

_choc_boston_white_chocolate_small.png

Onakva kakvu u švicarskim Alpama pripremaju već stoljećima! Gusta, crna čokolada stopljena sa svježom, slatkom mliječnom čokoladom. Njezina su tajna, klima južnoameričkih nasada kakaa, čistoća alpskog mlijeka te oprezna priprema.

_choc_swiss_alpine_chocolate_small.png

ŠVICARSKA ALPSKA ČOKOLADA

ŠVICARSKA ALPSKA

ČOKOLADA

_choc_swiss_alpine_chocolate_small.png

Na Madagaskaru pridošlice, već na samoj zračnoj luci, pokušavaju navući na svježu vaniliju, potom i u hotelima donose vruću karamelu – s vanilijom. Madagaskarska se karamela kuha od smeđeg šećera dobivenog od stvrdnutog sirupa šećerne trske, zbog čega je tako posebna!

_choc_madagascar_caramel_small.png

MADAGASKARSKA KARAMELA

_choc_madagascar_caramel_small.png

MADAGASKARSKA KARAMELA

Možda je porcija tako velika zbog Amerikanaca. Navodno su takvu gustu, a ipak hladnu ledenu čokoladu kuhali ponajprije stanovnici Paname u uličnim kolibama ispred baraka američkih vojnika koji su čuvali Panamski kanal. U njoj se nalazi gorkasta tradicija kakaa Srednje Amerike jednako kao i manija gringosa (tamošnji stanovnici tako još i dan-danas zovu Amerikance) za veličinom pa je prema tome dobro da sve bude itekako veliko i, naravno, slatko!

_choc_panama_iced_chocolate_small.png

PANAMSKA LEDENA

ČOKOLADA

PANAMSKA LEDENA

ČOKOLADA

_choc_panama_iced_chocolate_small.png
bottom of page