Ponuda > Kava u kapsulama
O NAŠOJ KAVI U KAPSULAMA
EKOLOŠKA KAPSULA
Cafe Frei kave u kapsulama izrađene su od kukuruznog škroba, u biorazgradivim kapsulama.
PREPORUKA
Kapsulu kompatibilnu sa Nespresso aparatima, pripremamo kao kavu espresso dužine (40 ml), a dalekoistočne arome najbolje pobuđuje jedan dcl po ukusu zaslađenog mlijeka.
S KOJIM APARATOM ZA KAVE SE MOŽE KORISTITI?
Kapsula je kompatibilna s Nespressom (Citiez, Pixie, Essenza, Latissima, Maestria, U.Inissia).
TOKIJSKA MALINA-KAVA S ČOKOLADOM
TOKIJSKA MALINA-KAVA S ČOKOLADOM
Brak potpuno čiste japanske čokolade i okusa maline omiljenog u slastičarnicama Tokija.
Stručnjaci za čokoladu veleposlanicima profinjene kulture čokolade danas više ne smatraju Francuze nego puno više Japance. Smatraju kako je Susumu Koyama jedan od najboljih živućih majstora čokolade u svijetu. Mi stoga, prateći japanski kompas slastica, taj japanski specijalitet od kave uranjamo u tokijsku čokoladu i gustu aromu od maline.
NIKARAGVANSKA
DUHAN-KAVA
NIKARAGVANSKA
DUHAN-KAVA
Kava s okusom duhana u naš dom donosi začinjene, dimne, latinske okuse Nikaragve.
U toj srednjoameričkoj državi listove duhana uranjaju u sočne naribane jabuke, od čega, nakon što odstoji jedan dan, kuhaju kremastu esenciju. Zrna kave namaču se u tu gustu kremu, kako bi svako zrno preuzelo egzotični okus duhana i posebni miris.
RIMSKA
LJEŠNJAK-KAVA
Omiljeni okus talijanske prijestolnice –
u prženom zrnu kave.
U Rimu, bilo da je riječ o kavi ili sladoledu, favorit broj jedan je lješnjak. Zrna kave Arabice tretirane „mlakim“ prženjem u manufakturnim uvjetima, nakon što odleže jedan dan, u malim porcijama uranjamo u aromu lješnjaka. Tako otvorene pore zrna kave kao spužva upijaju okus lješnjaka