Ponuda > Kava u kapsulama

O NAŠOJ KAVI U KAPSULAMA

 

EKOLOŠKA KAPSULA

Cafe Frei kave u kapsulama izrađene su od kukuruznog škroba, u biorazgradivim kapsulama. . 

PREPORUKA

Kapsulu kompatibilnu sa Nespresso aparatima, pripremamo kao kavu espresso dužine (40 ml), a dalekoistočne arome najbolje pobuđuje jedan dcl po ukusu zaslađenog mlijeka.

S KOJIM APARATOM ZA KAVE SE MOŽE KORISTITI?

Kapsula je kompatibilna s Nespressom (Citiez, Pixie, Essenza, Latissima, Maestria, U.Inissia).

Tokiói málna-kávé csokoládéval díszdobozban kávé kapszula - Cafe Frei

TOKIJSKA MALINA-KAVA S ČOKOLADOM

39 kn

u ukrasnoj kutiji

TOKIJSKA MALINA-KAVA S ČOKOLADOM

Brak potpuno čiste japanske čokolade i okusa maline omiljenog u slastičarnicama Tokija.

Stručnjaci za čokoladu veleposlanicima profinjene kulture čokolade danas više ne smatraju Francuze nego puno više Japance. Smatraju kako je Susumu Koyama jedan od najboljih živućih majstora čokolade u svijetu. Mi stoga, prateći japanski kompas slastica, taj japanski specijalitet od kave uranjamo u tokijsku čokoladu i gustu aromu od maline.

Római mogyoró-kávé díszdobozban kávé kapszula - Cafe Frei

u ukrasnoj kutiji

39 kn

RIMSKA
LJEŠNJAK-KAVA

RIMSKA
LJEŠNJAK-KAVA

Omiljeni okus talijanske prijestolnice –

u prženom zrnu kave.

 

U Rimu, bilo da je riječ o kavi ili sladoledu, favorit broj jedan je lješnjak. Zrna kave Arabice tretirane „mlakim“ prženjem u manufakturnim uvjetima, nakon što odleže jedan dan, u malim porcijama uranjamo u aromu lješnjaka. Tako otvorene pore zrna kave kao spužva upijaju okus lješnjaka.

39 kn

NIKARAGVANSKA
DUHAN-KAVA

NIKARAGVANSKA
DUHAN-KAVA

Kava s okusom duhana u naš dom donosi začinjene, dimne, latinske okuse Nikaragve.

 

U toj srednjoameričkoj državi listove duhana uranjaju u sočne naribane jabuke, od čega, nakon što odstoji jedan dan, kuhaju kremastu esenciju. Zrna kave namaču se u tu gustu kremu, kako bi svako zrno preuzelo egzotični okus duhana i posebni miris.

TOKIJSKA MALINA-KAVA S ČOKOLADOM

39 kn

TOKIJSKA MALINA-KAVA S ČOKOLADOM

Brak potpuno čiste japanske čokolade i okusa maline omiljenog u slastičarnicama Tokija.

Stručnjaci za čokoladu veleposlanicima profinjene kulture čokolade danas više ne smatraju Francuze nego puno više Japance. Smatraju kako je Susumu Koyama jedan od najboljih živućih majstora čokolade u svijetu. Mi stoga, prateći japanski kompas slastica, taj japanski specijalitet od kave uranjamo u tokijsku čokoladu i gustu aromu od maline.

RIMSKA
LJEŠNJAK-KAVA

39 kn

Omiljeni okus talijanske prijestolnice –

u prženom zrnu kave.

 

U Rimu, bilo da je riječ o kavi ili sladoledu, favorit broj jedan je lješnjak. Zrna kave Arabice tretirane „mlakim“ prženjem u manufakturnim uvjetima, nakon što odleže jedan dan, u malim porcijama uranjamo u aromu lješnjaka. Tako otvorene pore zrna kave kao spužva upijaju okus lješnjaka

RIMSKA
LJEŠNJAK-KAVA